Dakdekker in Friesland en omgeving

Van harte welkom op de website van dakdekkersbedrijf Goed Dak: wij zijn jouw dakdekker in Friesland. Welke problemen je ook hebt aan jouw dak, onze dakdekkers lossen het probleem vakkundig voor je op. Bij ons kun je terecht voor het complete pakket dakwerken: dakbedekking, dakrenovatie, reparatie, lekkage en onderhoud.

De zekerheden van een goed dak

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Binnen een twee weken bij u op bezoek

Gratis dakinspectie

Verzekerd van een goed dak

Geen onverwachts hoge kosten

Over ons

Dakdekkersbedrijf Goed Dak bestaat uit een enthousiast team van ervaren dakdekkers aangestuurd door Nick Kooiman die het vak heeft geleerd van vader op zoon.

Wij leveren uitsluitend kwaliteit

Ons dakdekkersbedrijf voldoet aan de kwaliteitsnormen die je in de dakindustrie mag verwachten. Dit varieert van dakoplossingen voor grootschalige projecten tot het renoveren van lokale huizen. Ons team is er trots op al onze klanten de best mogelijke dakervaring te bieden.

Onze regio

Hoe het begon

Als klein jongetje wisten mijn ouders al dat ik geen man zou worden die zou eindigen met een kantoorbaan. Mijn moeder zei altijd ‘als je een klas vol oplettende kinderen hebt en er kijkt er eentje naar de vogeltjes buiten , dan was Nick dat’

Toen ik een jaar of 8 was en ik een keertje met mijn vader mee mocht naar zijn werk. Liet hij mij voorbereidend werk doen en zei hij dat ik dit al beter deed dan zijn collega met 20 jaar ervaring!

Als jonge ondernemer van 16 startte ik mijn eigen dakdekkersbedrijf Goed Dak in het pittoreske Enkhuizen. Met slechts paar materialen en mijn vastberadenheid om uit te blinken klom ik snel op de ladder van succes.

Jarenlang werkte ik hard aan mijn reputatie als betrouwbare en vakkundige dakdekker. Mijn bedrijf groeide gestaagd en mijn team van ervaren dakdekkers groeide met mij mee. Goed Dak staat bekend om zijn hoogwaardige werk en klantgerichte benadering. Ik was er trots op dat ik tevreden klanten door het hele land had maar er was een ding die ik niet kon negeren.  De afstand tussen Leeuwarden en Enkhuizen.

De vraag naar diensten van Goed Dak nam toe in het noorden van het land en ik besefte dat het tijd was voor de volgende stap. Ik nam de beslissing om mijn bedrijf te verhuizen naar Leeuwarden waar de vraag naar dakdekkers groot was en de mogelijkheden voor groei eindeloos leken. Het was geen makkelijke keuze, want ik moest niet alleen mijn bedrijf maar ook mijn gezin meenemen naar een nieuwe stad.

Met volle toewijding en een stevig plan begon de verhuizing van Goed Dak naar Leeuwarden. Mijn gezin en ik waren vastberaden om ons nieuwe avontuur te omarmen. We vonden een nieuw huis en regelde een vlotte overgang voor het bedrijf. Ik stelde mijn vertrouwde team op de hoogte van de verandering en verzekerde hun dat hun harde werk en toewijding zou worden beloond.

Het bracht ook uitdagingen met zich mee, maar ik was vastbesloten om mijn bedrijf tot een nog groter succes te maken. Ik zocht nieuwe klanten, bouwde relatie op met lokale aannemers en zorgde er voor dat Goed Dak bekendheid kreeg in de gemeenschap. Het duurde niet lang voordat het bedrijf in Leeuwarden een reputatie opbouwde als een van de beste dakdekkers van de stad.

Ik ben trots op de lange weg die ik heb moeten afleggen om op de positie te staan waar ik nu ben. Mijn werk is heel divers, van het banen branden op het dak tot de zakelijke besprekingen over offertes en projecten. Maar na een bespreking ben ik altijd weer blij als ik weer op de ladder omhoog klim. Er gaat niets boven de vrijheid die je ervaart als dakdekker.

Het verhaal van Goed Dak laat zien dat met passie, doorzettingsvermogen en een beetje lef, zelfs een klein bedrijf kan uitgroeien tot een bloeiende onderneming. Ik en mijn team blijven ons inzetten vakmanschap en klanttevredenheid.

Onze projecten

Onze diensten

×